Mikro

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
0. og 1. klassetrin (6-8 år)
Mødedag/tid: 
Hver torsdag kl. 18.00-19.30
Ledere: 
Mette Marie (MM) 2228 4451
Peter Stevns 5118 3431
Bent Kimer 9172 0817
Mikro2013-2014

Mikroer

Du bliver udfordret på dine sanser og kreativitet. Vi bruger en del tid på at synge, lege og fortæller historier. Både de sjove, de spændende og de lidt uhyggelige.

Vi holder møder i og omkring vores hytter, eller et sted i Valbyparken. Vi er tit udenfor, også selv om det er koldt og vådt. Nogen gange tager vi også på endagsture eller weekendture ud i naturen.

Her finder vi sjove og spændende dyr og planter. Vi lærer om naturen ved at være i den, se, røre og smage på den.

Når vi er på ture og sommerlejr er det ofte sammen med nogen af de andre spejdere i gruppen. Vi sover nogen gange i en hytte, men ofte bor vi i telt – i hvert fald om sommeren.

VENTELISTE

Der er pt. mange, der gerne vil være mikrospejdere hos os, så vi har en venteliste for nye spejdere. Se under fanen: Indmeldelse. Vi kontakter jer, når der er plads hos os. I er altid velkomne til at skrive til peter [at] valbyparkspejderne [dot] dk, hvis I har nogen spørgsmål til ventelisten.

FACEBOOK

Er du mikroforældre kan du ansøge om, at komme med i vores lukkede facebookgruppe. Den hedder "Mikroerne | Valbyparkspejderne". Her vil vi holde jer opdateret om, hvordan det går med det daglige spejderabejde, bringe nyheder fra gruppen og bestyrelsen samt poste billeder fra ugens spejdermøder og ture. 

I er også meget velkomne til at stille os spørgsmål i facebookgruppen, hvis I er itvivl om noget.

MELD VENLIGST AFBUD

Det er vigtig for os, at I melder afbud. Send en sms til én af lederne eller meld afbud via facebookgruppen.