Mini

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
8 - 9 år, 2. og 3. klasse
Mødedag/tid: 
Hver tirsdag kl. 18-20
Ledere: 
Ditte Rask 2618 1203
Charlotte Knop 2614 4842
Gry Persson 2267 8188
Rebekka Krogh Hansen 2674 5423

Minier

Vi laver løb, lærer om kort og kompas. Vi øver os i at binde knob og bygge med rafter. Vi lærer at bruge kniv og at tænde et bål. De sjove og spændende opgaver løser vi sammen i patruljen.

Vi har fokus på et godt kammeratskab og at det er sjovt når vi i fællesskab skal løse opgaver. Vi holder tit møder udenfor ved hytterne og i Valbyparken.

Vi tager på hytte eller teltture ud i naturen hvor vi leger, lærer og går på opdagelse i naturen. Vi laver løb i skoven, nogen gange også når det er mørkt og lidt uhyggeligt.

Der er pt. mange, der gerne vil være minispejdere hos os, så vi har en venteliste for nye spejdere. Se under fanen: Indmeldelse, hvis du er interesseret i at være minispejder. Har du spørgsmål om ventelisten, ind- og udmelding, kan du skrive til ka [at] valbyparkspejderne [dot] dk

FACEBOOK

Er du miniforældre kan du ansøge om, at komme med i vores lukkede facebookgruppe. Den hedder "Minierne | Valbyparkspejderne". Her vil vi holde jer opdateret om, hvordan det går med det daglige spejderabejde, bringe nyheder fra gruppen og bestyrelsen samt poste billeder fra ugens spejdermøder og ture. 

I er også meget velkomne til at stille os spørgsmål i facebookgruppen, hvis I er itvivl om noget.

MELD VENLIGST AFBUD

Det er vigtig for os, at I melder afbud - også for spejderne... Hvis spejderne kun har haft tre møder uden afbud i løbet af året, opnår de nemlig en mødestjerne til uniformen! Send en sms til én af lederne eller meld afbud via facebookgruppen. 

PRAKTISKE RÅD OG VEJLEDINGER

Sådan pakker I og indstiller en rygsæk korrekt