Forældreinformation

Forældreinformation

Kære forældre

Nyt tørklæde
Et nyt tørklæde koster kr. 75,00 og kan købes i Spejder Sport.
Tørklædefarve: kode: G2N - Navn: Mellemblåt m. hvid kant.

http://www.spejdersport.dk/toerklaede-mellemblaa-mhvid-kant.aspx

Adresseændringer
Husk det er vigtigt at I giver besked til os hvis I flytter eller får ny mail/mobilnummer. Det er vigtigt for gruppen og lederne vi kan få fat på jer.

Udmeldelse!
Det håber vi selvfølgelig ikke, men skulle det være tilfældet at dit barn ikke har lyst og tid til at være spejder mere, så informer lederne og send en mail til dem og til gl [at] valbyparkspejderne [dot] dk Det er meget vigtigt, så vi kan få meldt dit barn ud i god tid og I ikke skal betale for meget i kontingent. Hvis barnet er stoppet og vi ikke får besked om udmeldelse, vil kontingentopkrævningen stå ved magt! Håber der er forståelse herfor, da vi har udgifter til aktiviteter, materialer samt divisions- og korpskontingent. 


Information til højre
Ude til højre er der dokumenter om spejderprogram, årskalender og pakkelister.

Mødedage for spejderne:

Mandag:      Trop kl. 18.00 – 20.00
T
irsdag:       Mini kl. 18.00 - 20.00
Onsdag:       Junior kl. 18.00 – 20.00
Torsdag:      Mikro kl. 18.00 – 19.30
                      Klan kl. 19.45 – 21.30 

Efterlysning!

Materialeteam
Vi kunne rigtig godt tænke os et par forældre, der har lyst til at hjælpe os med at holde styr på alle vores materialer. Vi er efterhånden en stor gruppe og vi har en del materiel, der skal holdes styr på og være klart til alle de aktiviteter og arrangementer vi laver og deltager i. Man kan selv være med til at bestemme hvordan det hele skal styres og foregå. Vi har et oplæg klart.

Så hvis du har lyst til en af disse opgave, så skriv til gl [at] valbyparkspejderne [dot] dk

Forældreopbakning.
Vi er rigtig glade for den forældreopbakning der er. Vi kan ikke klare det uden og det er utrolig vigtigt for hele gruppen, alt den hjælp vi kan få. Vi håber bestyrelsen og alle forældre bakker op om spejderarbejdet, støtter og hjælper lederne og deltager i de arrangementer vi har.

Få mere at vide...
Inde på Kalenderen kan man klikke på de forskellige arrangemneter og få meget mere information. Alle spejdere får mere information med hjem, så husk at spørge om sedler de får udleveret. 
Hold øje med tilmeldingsfristerne til arrangementer, ture og weekender og husk at tilmelding og betaling sker online.

Når vi tager på tur...
... så er det altid en god ide at have det rigtige tøj og udstyr med. Se de to vedhæftede filer ude til højre med pakkeliste.

Mød til tiden – meld afbud.
Husk stadig at komme til tiden. Vi starter kl. 18.00 og ikke 18.03. Det er synd for de andre spejdere at de bliver forstyrret og vi skal starte forfra.
Vi håber I vil hjælpe til med at jeres barn/børn er klar ved flagstangen kl. 18.00.
Og husk – det er altid en god idé at tisse af hjemmefra og måske også lige få et stykke mad, så man ikke er så sulten. Vi ser desværre enkelte spejdere komme til møde med slik og chips. Det vil vi ikke have, da det forstyrre mødet og er synd for de andre spejdere. Så det vil vi ikke se mere – tak.
Hvis jeres barn/børn ikke kan komme til spejder, så meld afbud direkte til grenlederen. Brug evt. facebook eller se deres mail i Spejderprogrammet eller på grensiderne her på hjemmesiden, hvor der også er telefonnumre.

Vi glæder os til at se jer alle sammen til alle spejdermøderne og de spændende arrangementer de næste måneder.

Spejderhilsen
Lau
Gruppeleder